ABOUT US
Ensimmäinen ravintola Aangan on perustettu vuonna 2009 Helsingin Hietalahteen. Siitä asti olemme tarjonneet ainutlaatuista Nepalilaista ruokaa. Myöhemmin toimintamme on laajentunut myös ensin Espooseen ja myöhemmin Vantaalle.
Aangan on perheyritys. Tämä näkyy tavassamme toimia sekä iloisessa palvelussamme.
Olemme aina pyrkineet yhdistämään laadukkaimmat mahdolliset raaka-aineet ja mausteet tuodaksemme ainutlaatuiset Nepalilaiset maut jokaisen saataville.

Duis aute irure dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et. Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse.
Andrea Chung
Cook
Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse. Duis aute irure dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et.
Andrea Chung
Cook
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse.
Robert Chang
Sommelier